Fondistes Cervera

Actualitat Fondistes

Special Recent Posts

Entrenaments populars

Entrenaments populars

Cada divendres a les 20hs els Fondistes Cervera organitzem els entrenaments populars. No dubtis en v[...]

Presentació XIV Cursa Ciutat de Cervera

Presentació XIV Cursa Ciutat de Cervera

El passat 12 de Juliol a la Sala Francesc Buireu els Fondistes Cervera van presentar la XIV Cursa Ci[...]

No thumbnail available

En Bashir Butt

En Bashir Butt, de l'escola Atlètica dels Fondistes Cervera, va guanyar la passar cursa de les casso[...]

MARATÓ DE BARCELONA 2014

MARATÓ DE BARCELONA 2014

  Aquest diumenge 16 de març s’ha disputat la 35ena edició de la Marató de Barcelona. Co[...]

No thumbnail available

Sant Silvestre publicada a La Veu

Noticia publicada a La Veu de la Segarra [...]

No thumbnail available

Entrevista a Santi

"El diari La Veu de La Segarra entrevista al nostre presidente Santi Figueras. Llegeix la notícia pe[...]

 

El Dissabte 1 de Febrer posàvem en marxa l’Escola atlètica dels Fondistes Cervera. Aquest projecte neix amb l’objectiu d’apropar l’atletisme a tots els menors d’edat d’entre 10 i 18 anys per que el puguin conèixer i gaudir practicant aquest esport.
La bona experiència que hem tingut sempre amb la Cursa Infantil que fem amb la Cursa de Cervera i el bon número de joves que s’han anat sumant als nostres entrenaments populars, ens ha animat a tirar endavant aquesta iniciativa.

L’escola conta amb un Director Tècnic (Hugo Figueras) i un organitzador (Manolo Álvarez) i cada dissabte de 11:00 a 12:00hs es faran entrenaments i jocs segons el nivell dels participants.
La inscripció es pot fer abans dels entrenaments i te un cost de 30€ el trimestre.

Us animem a venir i participar, no només practicareu l’atletisme de la mà de Fondistes professionals d’aquest esport, si no que passareu una molt bona estona!!

Els Fondistes de Cervera està format per un grup de persones apassionades pel córrer i amb seu principal a la nostra estimada Cervera.

 

L’objectiu es gaudir d’aquest esport amb els nostres familiars i amics i amb tothom que vulgui unir-se al nostre Club, ja sigui professional o amateur i de l’edat que sigui. Tothom està convidat a venir a nosaltres a córrer!!

 

Durant tot l’any realitzem diferents activitats i sortides. La més important es la Cursa Ciutat de Cervera que celebrem cada any al setembre. Una cursa urbana de 10Km que cada any aplega més de 350 corredors d’arreu de Catalunya i que es converteix amb una autèntica festa gràcies als familiar, amics i voluntaris de la cursa.

 

També cuidem el nostre entorn donant a conèixer la nostra ciutat i el nostre país i col·laborant amb diferents entitats realitzant actes solidaris.

 

Uneix-te al nostre grup i gaudiràs de l’atletisme amb tots els que formem els Fondistes de Cervera, un club obert a tothom, divertit, dinàmic i una mica esbojarrat!!!